Eskişehirspor’un eski başkanlarından Halil Ünal, kulübün borç yükünün azaltılması ve yeniden Süper Lig hedefi doğrultusunda çalışma başlattıklarını açıkladı. Ünal, şehirdeki paydaşlarla birlikte süreci değerlendirdiklerini ve gerekli şartların oluşması halinde görev almaktan kaçınmayacağını söyledi.
Eskişehirspor’un eski günlerine dönmesi için çeşitli isimlerin Halil Ünal’a başkanlık çağrısında bulunduğu belirtilirken, Ünal’ın da bu çağrılara kayıtsız kalmadığı ifade edildi. Süper Lig döneminde kulübe önemli başarılar kazandıran Ünal’ın, ekibiyle birlikte imkânları zorlamak için değerlendirme sürecine başladığı öğrenildi.
Şehirdeki iş insanları ve bazı paydaşların da sürece destek verdiği aktarılırken, mevcut borcun kapatılması gerektiğine dikkat çeken Ünal’ın, bu konuda ortak bir çalışma zemini oluşturulması halinde sorumluluk almaya hazır olduğu bildirildi.
Halil Ünal yaptığı açıklamada, Eskişehirspor’un yeniden şampiyonluk hedefiyle ayağa kalkması gerektiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Bu kulübün şampiyon olması ve borcunun bitmesi gerekiyor. Sayın vekillerimiz, yöneticilerimiz, Eskişehirspor yönetimi ve oda başkanlarımızla, valimizle birlikte bir çalışma içindeyiz. Bu birlik ve beraberlikle hem takımı şampiyon yapmak hem de borcunu bitirmek istiyoruz. Eğer böyle bir ortam oluşursa biz de arkadaşlarımızla çalışmaktan kaçınmayız. Efsane Eskişehirspor en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir.”
Eskişehirspor camiasında Halil Ünal’ın olası dönüşü ve başlatılan girişimler dikkatle takip ediliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ormanlar ve yangınlar!
Kaan Özcan
CHP’deki yol ayrımında Eskişehir’de kimler gider kimler kalır?
Tarkan Demir
İşte bu yüzden iki yakamız bir araya gelmiyor
Kerem Akyıl
Turizm için ortak mücadele şart
Seval Erci
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
