Afyonkarahisar’da yaşanan olayda, farklı noktalarda silahla vurulmuş halde 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, 5 ceset için İhsaniye ilçesinde, 1 ceset için ise kent merkezi inceleme yaptı.
Edinilen bilgilere göre jandarma ekipleri, Ayazin köyü yakınlarında silahla vurulmuş 3 kişinin cesedini buldu. Kıyır köyü girişinde ise yine silahla vurulmuş 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Afyonkarahisar kent merkezindeki bir adreste de silahla vurulmuş bir kadının cesedi bulundu. Böylece olaylarda hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi.
Jandarma ve emniyet güçlerinin, İhsaniye ilçesinde bulunan 5 kişi ile kent merkezinde ölü bulunan kadınla ilgili olayların birbiriyle bağlantılı olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Enflasyon yerinde saydı karşılıksız çekler patladı!
Tarkan Demir
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu