Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, gençler için sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Markanın duyurduğu yeni kampanya kapsamında, Selfy’li gençler hafta sonları sinema keyfini iki katına çıkaracak. Kampanya kapsamında, cumartesi ve pazar günleri seçili sinema salonlarında geçerli olmak üzere, bir sinema bileti alan gençler, aynı gösterime bir bilet daha hediye alacak.
Selfy, dijital platformlar, giyim ve oyun gibi gençlerin ilgi alanlarına yönelik sunduğu indirim ve fırsatlarla dikkat çekerken, sinema sever gençlere yönelik yeni kampanyasıyla da ilgi odağı oldu. Kampanya Türkiye genelindeki birçok sinemada geçerli olacak ve Selfy kullanıcıları her ay bir kez bu fırsattan yararlanabilecek.
Marka, yıl boyunca gençlerin dijital ihtiyaçlarına yönelik hediye GB, sürpriz indirimler ve farklı kampanyalarla devam edeceğini de belirtti. Selfy, gençlerin eğlenceli hafta sonları geçirebilmesi için yeni fırsatlar sunmaya devam edecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ataç belediyeciliğinin merkezinde beton değil insan var!
Tarkan Demir
Odunpazarı sanat ateşini yaktı
Kerem Akyıl
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Halka hizmetten tasarruf olmaz
Kaan Özcan
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu