Fren Yerine Gaza Basınca Hastaneye Daldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fren Yerine Gaza Basınca Hastaneye Daldı
A
a

Bilecik’İn Bozüyük İlçesinde Devlet Hastanesi Bahçesine Aracını Park Etmek İsteyen Sürücü Fren Yerine Gaza Basınca Önce Park Halindeki Otomobile, Sonra Da Poliklinik Kapısına Çarptı.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Devlet Hastanesi bahçesine aracını park etmek isteyen sürücü fren yerine gaza basınca önce park halindeki otomobile, sonra da poliklinik kapısına çarptı.
Edinilen bilgiye göre, 4 Eylül Mahallesi Bozüyük Devlet Hastanesi bahçesinde V.Ö. (48) isimli kişi 11 DM 673 plakalı otomobilini park etmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza bastı. İlk olarak park halindeki 11 DG 141 plakalı araca daha sonra ise poliklinik giriş kapısına çarpan sürücü etrafta paniğe neden oldu. Çarpmanın etkisi ile araçlarda ve poliklinik kapısında maddi hasar meydana gelirken sürücü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi