Flaş! Muharrem İnce'ye sağlık engeli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Flaş! Muharrem İnce'ye sağlık engeli!
A
a

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bugün İzmir ve Manisa'da seçmenlerle bir araya gelecekti ancak sağlık sorunları nedeniyle programlar iptal edildi ve İnce apar torpar Ankara'ya döndü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Seçimlere günler kala liderler il il gezip seçmenlerle bir araya geliyor. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de bugün İzmir ve Manisa'da vatandaşlarla buluşacaktı ancak İnce'nin sağlık sorunları nedeniyle merakla beklenen buluşmalar gerçekleşmedi. Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı, İnce’nin bugün İzmir’de yapmayı planladığı ‘Gençlerle Buluşma’ programı ve esnaf ziyareti ile Manisa’da gerçekleştirmesi planlanan ‘Gençlik Buluşması’ programlarının sağlık sorunları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. 

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan ise attığı Twitter mesajında "Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz." dedi. İddiaya göre doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin psikolojik ve fiziki olarak iyi olmadığı belirtildi. Sosyal medyada hakkında son günlerde çıkan iddiaların İnce'yi olumsuz etkilediği ve yürümekte de zorlandığı da iddialar arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi