Başakşehir’de, rampadan kontrolden çıkan İETT otobüsü park halindeki kamyona çarptı ve ağaçlık alana savrulurken, otobüs şoförü yaralandı ancak olayda yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi.
Başakşehir’de, rampadan aşağı inen İETT otobüsü kontrolden çıkarak park halindeki bir hafriyat kamyonuna çarptı ve ardından yol kenarındaki ağaçlık alana savruldu. Kazada otobüs şoförü yaralanırken, olayda herhangi bir yolcu bulunmaması büyük bir faciayı engelledi.
Kaza, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Melikşah Caddesi'nde gece saat 23.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Ercan Uçar’ın kullandığı 34 HO 2325 plakalı İETT otobüsü rampadan aşağı inerken sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, park halindeki 34 FEK 331 plakalı hafriyat kamyonuna çarptıktan sonra kaldırıma savrulup ağaçlık alanda durabildi.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüsün şoförü Uçar, otobüs içinde sıkışarak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Yaralı şoför hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan araçların kaldırılması için ekipler çalışma başlattı.
Kaynak : HABER MERKEZİ