Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde 5 çocuğun hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Mustafa K. kaza sonrası araçta bulunan başka bir arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Gece saatlerinde Eyyübiye Polis Merkezine giden Mustafa K., otomobili kendisinin kullandığını söyleyerek polislere teslim oldu.
Yapılan kontrolde alkol kullanmadığı öğrenilen Mustafa K.'nın kaza sırasında aşırı süratli olduğu iddia edildi. Mustafa K.'nin Asayiş Şube Müdürlüğünde, yaşı küçük olan yabancı uyruklu arkadaşının ise Çocuk Şube Müdürlüğünde işlemleri devam ediyor.

Dün gece saat 21.30 sıralarında Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Akçakale Caddesi üzerindeki Millet Bahçesi önünde yaşanan kazada Mustafa K'nin (19) kullandığı 34 GB 7089 plakalı otomobilin parka gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan kalabalığın arasına dalması sonucu Gülbahar İsi (9), Leyla İsi (5) ve Muhammed İsi (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye İsi (9) ve Serhat İsi (7) hayatını kaybetti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vız gelir tırıs gider!
Tarkan Demir
Kurt: Kayyum İl Başkanını tanımam
Kerem Akyıl
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Meğer kendimize kötülük yapıyormuşuz!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy