ESOGÜ'de İnovatif Düşünme Eğitimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ'de İnovatif Düşünme Eğitimi
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde; Türk Hemşireler Derneği ve İnovatif Hemşirelik Derneği tarafından “Hemşirelikte İnovatif Düşünme Eğitimi” verildi.

Başhekimlik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitimin açılış konuşmalarını Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin Danacı ve Türk Hemşireler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hilal Şahin yaparken, İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı Dr. Yeliz Doğan Merih, “Hemşirelikte İnovasyonun Yeri ve Önemi” konulu bir konuşma yaparak “Hemşirelikte İnovatif Örnekler”e değindi.

Sonrasında konuşmacılar Ayşegül Alioğulları “İnovatif Fikirler Nasıl Oluşur?”, Funda Öztürkan Erdek “İnovatif Fikrime Patent Nasıl Alabilirim?”, Aytül Coşkun “Patent Ürünümü Nasıl Hayata Geçiririm?” ve Çiğdem Gülşen “İnovatif Ürünümü Nasıl Tanıtırım?” konulu sunumlar yaptılar. Eğitim “Atölye Çalışması ve En İyi Fikir” yarışmasının ardından soru-cevap bölümü ile sona erdi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi