Eskişehirspor'un yeni parolası: 7 maçta 7 galibiyet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yeni parolası: 7 maçta 7 galibiyet!
A
a

Eskişehirspor'un son 7 maçta 7 galibiyet hedefi var ve Kırşehir Gençlikspor galibiyeti bu hedefe ulaşmak için önemli bir adım oldu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Kırşehir Gençlikspor’u 3-0’lık net bir skorla geçen Eskişehirspor zirve yürüyüşünü sürdürdü. Taraftar ve futbolcular maç sonunda kenetlenirken, şampiyonluk için önemli bir tablo ortaya çıktı. 

Moraller bozuktu

Geçtiğimiz hafta Gölbaşı Belediyespor’a yenilerek zirveyi Polatlı Belediyespor’a kaptıran Eskişehirspor’da moraller bir hayli bozulmuştu. Taraftar, takımı yalnız bırakmamış ve Kırşehir maçı öncesi tesislere gelerek moral verdi. Takıma olan güvenini bir kez daha kanıtlayan taraftarlar, rakiplere de gözdağı vermiş oldu. 

Taraftara koştular

Eskişehirspor, son 7 maçta 7 galibiyet parolası belirlemişti. Takım bu periyodun ilk maçında Kırşehir Gençlik ekibini zorlanmadan 3-0 mağlup etti. Polatlı evinde konuk ettiği Gölbaşı’nı 2-0 yenince lige sıralama değişmedi. Es Es kariyerine galibiyetle başlayan Teknik Direktör Önder Karaveli oluşan kenetlenmeden dolayı çok mutlu. Taraftar ve futbolcular maç sonunda kenetlenirken ortaya çıkan tablo ise camiayı umutlandırdı.

MAÇTA NELER YAŞANDI?

3’lü Fatih Çakır’dan

Kırşehir Gençlikspor ile oynanan karşılaşmada iki gol atarak alınan 3 puanda başrol oynayan Fatih Çakır beğeni topladı. İyi bir performans sergileyen ve 90 dakika sahada kalan takımın 10 numarası maç sonu taraftarın isteğiyle 3’lü çektirdi. Fatih 2 gol attığı maçta galibiyetin mimarlarındandı.

Kaan günündeydi

Eskişehirspor’un tecrübeli sağ beki Kaan Aşnaz Kırşehir Gençlik maçında Siyah-Kırmızılı forma altındaki en etkili performansını sergiledi. Sağ kanadı etkili kullanan 28 yaşındaki futbolcu, hücuma ciddi katkılar sundu. Rakibin o kanadı kullanmasını da engelleyen Kaan, günündeydi.

Emirhan 45 dakika oynadı

Eskişehirspor’un hücum futbolcusu Emirhan Recep, Kırşehir Gençlik maçında vasatı aşamadı. Mücadeleye ilk 11’de başlayan 23 yaşındaki futbolcu çok istekliydi, bir şeyler yapmak arzusundaydı ancak topları ezdi. Topu ayağından çıkarmakta zaman zaman geç kalan Emirhan, birkaç pas tercihi hatası da yapınca ikinci devrenin başında yerini Ahmet Sezer’e bıraktı.

Unutulmaz bir an yaşadılar

Eskişehirspor-Kırşehir Gençlik maçında seremonide özel misafirler vardı. 21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle, down sendromlu bireyler futbolcularla beraber seremoniye çıkıp İstiklal Marşı’nı okudu. Ayrıca konuk ekip Kırşehir Gençlik, “21 Mart Down Sendromu Günü’nde down sendromlu bireyler için #remgimizbelliolsun” pankartıyla sahaya çıktı.





 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi