Eskişehirspor'un parlayan iki yıldızı: 16 maçta 12 gol!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un parlayan iki yıldızı: 16 maçta 12 gol!
A
a

Eskişehirspor'un başarılı oyuncuları Ercan Kuruçay ve kaleci İhsan Turgut Kirveli, görevlerini üstün bir performansla yerine getirerek alkışları üzerlerine topluyor. Hem sahada gösterdikleri başarılı performanslar hem de takım ruhunu yansıtan birlikte pozlarıyla dikkat çekiyorlar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı oyuncuları Ercan Kuruçay ve kaleci İhsan Turgut Kirveli performanslarından dolayı alkış topluyor. Es Es’in atanı ve tutanı görevlerini başarıyla yaparken, Kırşehir maçı sonrası objektiflere birlikte poz verdi. 

Turgut alkış topluyor

Eskişehirspor’un deneyimli kalecisi İhsan Turgut Kirveli bu sezon hükmen maçlar hariç 18 maçta kaleyi korudu. Bu maçların 9’unda kalesini gole kapattı. 18 maçta 15 gol yiyen Turgut, Geredespor maçındaki hatalı golünün dışında bariz hata ile gol yemedi. Bu sezon en büyük isteğinin sezon sonu şampiyonluk yaşamak olduğunu belirten Turgut, şehre bunu yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Gol sayısını 12’ye çıkardı

Kırmızı Şimşleklerin golcü futbolcusu Ercan Kuruçay Kırşehir Gençlik filelerini boş geçmedi. Maçın 51’inci dakikasında golünü atan Ercan, gol sayısını arttıracak fırsatları kaçırdı. 35 yaşındaki forvet sportif sakatlık nedeniyle 2 maç kaçırmıştı. 2 de hükmen maçı çıkarırsak Ercan Kuruçay Siyah-Kırmızılı formayla çıktığı 16 maçta 12 gol atma başarısı yakaladı. Deneyimli golcü sezon sonu kupayı kaldırmayı çok istiyor.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 19 Mart 2024 18:19

gol attığı takımlar mahalle takımları.. bundan sonraki maçlarda atsın görelim.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi