Eskişehirspor'un kafası rahat: 3 puanı aldık bile

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kafası rahat: 3 puanı aldık bile
A
a

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig'in 15. haftasında ligden çekilen Kozlu Belediyespor ile karşılaşacağı için haftayı otomatikman 3-0 galip kapatarak liderliğini koruyacak.

Sütiş Eskişehir
Kozlu Belediyespor ligden çekildiği için bu hafta sonunu maç oynamadan geçirecek olan Eskişehirspor bugün tesislerde toplanacak. Demirspor karşılaşması sonrası 1 gün izne çıkan Şimşekler bugün top başı yapacak. Takımın maç temposundan düşmesini istemeyen teknik heyetin hazırlık maçı planladığı öğrenildi. Bu hafta sonu maç oynamayacak takımlar araştırılıyor. Eğer uygun bir takım ve uygun bir gün-saat belirlenirse Eskişehirspor hafta sonu hazırlık maçı yapacak 

Forma şansı bulamadılar

Eskişehirspor’un yeni transferlerinden Yusuf Sunbat ve Uğur Can Semizoğlu Demirspor’a karşı oynanan karşılaşmada forma şansı bulamadı. Maç kadrosuna dahil edilen futbolcuların ilk devre skor 3-0 olunca ikinci devre oyuna girmesi beklendi ancak teknik heyet böyle düşünmedi. Yeni transferlerden Ahmet Sezer 90 dakika şans bulurken, sakatlığı bulunan stoper Cihan Çimen ise tribündeydi.

Emrecan göze giremedi

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta şehre gelen ve takımla beraber antrenmanlara katılan Emrecan Uzun, teknik kadronun gözüne giremedi. 22 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz gün Eskişehir’den ayrıldı. Adana Demirspor altyapısından yetişen ve son olarak Malatya Arguvanspor’da forma giyen Emrecan, kariyerine başka bir kulüpte devam edecek.

 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer 7 Şubat 2024 14:03

Önüzdeki 2 maç daha 3 er puan alması kuvvettle muhtemel.Asıl liğ 3. maçtan sonraki maçlarla başlıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi