Eskişehirspor'da herkes göze girmek için savaşıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor'da herkes göze girmek için savaşıyor
A
a

Antalya’daki kampı yakından takip eden Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca kamp hakkında Esgroup spor servisine açıklamada bulundu. Takımın içinde rekabetin olduğunu belirten Koca tüm futbolcuların göze girmeye çalıştığını söyledi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Antalya’daki kamp hakkında Esgroup servisine açıklamalarda bulundu. Perşembe gününden bu yana yöneticiler Niyazi Çelik, Yusuf Ünal ve Haydar Demirel ile birlikte kampı ziyaret eden Koca, gözlemlerini Esgroup spor servisine anlattı. Takımın yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Koca, “Teknik heyetimiz ciddi yüklemeler yapıyor. Antrenmanların tempolu ve yorucu geçtiğini gözlemledik. Takımın saha içindeki enerjisinin daha da yükseleceğini düşünüyorum” dedi.

Herkes göze girmeye çalışıyor

Geride bıraktığımız Perşembe günü takımın kendi arasında yaptığı hazırlık maçı hakkında konuşan Koca, “Ciddi bir maç havasında geçti. Futbolcularımızın mücadelesi bizi memnun etti. Herkes formayı kapmak için bir mücadele içinde. Rekabet ortamının başarıyı getireceğine inanıyoruz. Teknik heyetin gözüne girmek için saha içinde ciddi bir mücadele var. Bu da bizi açıkçası mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Ciddiyetimiz devam edecek

Sezonun ikinci yarısı için konuşan Koca, “Liglerin ikinci devrelerinin daha zor geçtiğini biliyoruz. Teknik heyet ve futbolcular da bunun farkında. Ciddiyetten asla uzaklaşmadan herkes mücadelesini verecek. 2 puan farkla lider bitirdik ilk devreyi. İkinci devre şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Ayaklarımız yere basacak. Her maça aynı ciddiyetle yaklaşıp ligin sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Aceleci değiliz

Transferin sorulması üzerine Başkan Koca, “Takımdan ayrılan futbolcularımız oldu. Daha önce de takımımızda forma giyen Uğur Can Semizoğlu’nu kadroya dahil ettik. Teknik Direktörümüz Levent Kartop ile sürekli kontak halindeyiz. Belirlediğimiz mevkilere transfer yapacağız. Görüştüğümüz isimler var. Mesaimizin büyük bir bölümünü şu günlerde transfere harcıyoruz. Ancak acele etmiyoruz. Rakamların yüksek olduğu gerçeği var. Hata yapmak istemiyoruz. İnşallah bize katkı sunacak isimleri kadroya dahil edeceğiz” diye konuştu.

Listede birçok isim var

İsmail Palta’nın ayrılışının ardından Eskişehirspor yönetimi kanat oyuncusu almak için arayışlara başladı. Önceliğini kanat transferine veren yönetim yoğun bir mesai içine girdi. Kanat transferinin kamp bitmeden gerçekleşmesi bekleniyor. Yönetim birkaç ismin üzerinde yoğunlaştı. İsimler sır gibi saklanıyor.


 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi