Eskişehirspor'da ayrılık zamanı geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ayrılık zamanı geldi
A
a

Bölgesel Amatör Lig'e şampiyonluk hedefi ile başlayan fakat bu hayalini gerçekleştiremeyen Eskişehirspor'da ayrılık dönemi başladı. Ankara T.K.İ karşılaşması öncesi Hakan Aydemir ve Emirhan Recep ile yollar kesin olarak ayrılırken Kaan Dorak ve Fatih Çakır izin istedi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk hedefi ile başlayan fakat bu hayalini gerçekleştiremeyen Eskişehirspor’da ayrılık dönemi başladı. Ankara T.K.İ karşılaşması öncesi Hakan Aydemir ve Emirhan Recep ile yollar kesin olarak ayrılırken Kaan Dorak ve Fatih Çakır izin istedi.

Sayı azalıyor

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk hedefi ile başlayan fakat şampiyonluğa ulaşamayan Eskişehirspor, pazar günü Ankara TKİ ile deplasmanda karşılaşarak sezonu noktalayacak. Camia hangi futbolcuların takımda kalıp hangilerinin ayrılacağını merak ederken ayrılıklar başladı.

Nisan ayının sonunda, sezon başında İzmir Denizspor’dan transfer edilen ve Eskişehirspor’da hiç forma şansı bulamayan Yunus Çetin takımdan ayrılmıştı. 
İstenileni veremedi.

Dün ise bir ayrılık daha gerçekleşti. Devre arası transfer döneminde BAL takımı Burhaniye’den transfer edilen kanat oyuncusu Emirhan Recep, Eskişehirspor’dan ayrıldı. 6 karşılaşmada Siyah Kırmızılı formayı terleten Emirhan, 1 kez rakip fileleri sarsmıştı. 22 yaşındaki futbolcu ile kağıt üzerinde bir anlaşma yapılmamış, sportif başarıya odaklı bir söz verilmişti. Emirhan’dan istenilen alınamayınca ayrılık gerçekleşti.

İzin istediler

Öte yandan bazı futbolcuların ise pazar günü oynanacak Ankara TKİ maçına gitmemek için izin istediği öğrenildi. Uzun süredir sakatlığı süren Fatih Çakır, son olarak Karadeniz Ereğli maçında forma giyen Kaan Dorak Ankara’ya gitmemek için izin isteyen isimler oldu. İki ismin ilerleyen günlerde takımdan ayrılacağı düşünülüyor. Kaan bu sezon 16 maçta süre alıp 1 kez, Fatih ise 15 maçta süre alıp 5 gol kaydetmişti.

Hakan’dan ayrılık sinyali

Hücum oyuncusu Hakan Aydemir ise sosyal medya hesabındaki son paylaşımında ayrılık sinyali verdi. Bu sezon 16 maçta (Kozlu maçı hariç) forma giyip 1 kez gol atan 29 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı gelen haberler arasında. Hakan’ın pazar günü oynanacak Ankara TKİ maçında forma giymeyeceği bilgisi edinildi. Deneyimli futbolcu ayrıca dün yönetimle bir görüşme yaptı.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi