Eskişehirspor altüst oldu: Büyük ayrılık kapıda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor altüst oldu: Büyük ayrılık kapıda!
A
a

Eskişehirspor camiasının bayramı adeta zehir oldu. Eline geçen büyük fırsatları değerlendiremeyip şampiyonluk mücadelesinin zora sokan Es Es’te her şey altüst oldu. Kulüp önde kongre kararı aldı daha sonra Önder Karaveli ile yollarını ayırdı. 

Sütiş Eskişehir

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, eline geçen büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Polatlı Belediyesi’nin bir sıra altında bulunan Es Es, geride bıraktığımız Pazar günü sahasında Karadeniz Ereğli’yi ağırladı. Kırmızı Şimşekler’in şampiyonluk yarışında avantaj elde etmesi için önce kendisinin Ereğli’yi mağlup etmesi, Alaplı’nın da Polatlı’yı devirmesi gerekiyordu. 

Her şey aynı anda yaşandı

Her şey istenildiği gibi oluyordu. Eskişehirspor 59’da Sergen Şakirler’in golüyle Karadeniz Ereğli karşısında 1-0 öne geçti. Alaplı Belediyespor 1-0 geriye düştüğü maçta 90+5’te 2-1 öne geçmeyi başardı. Alaplı’nın galibiyet golünün gelmesiyle Eskişehirspor’un kalesinde gol görmesi aynı anda gerçekleştirdi. Eskişehirspor sahadan 1-1 berabere ayrılırken şampiyonluk umutlarını yitirdi.

Yönetim görevi bırakıyor

Eskişehirspor kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken maç sonunda taraftarlar Es Es yönetimine büyük tepki göstermişti. İstifaya davet edilen yönetim, maçın ardından kongre kararı aldı. 24 Nisan’da kongre yapacak olan Eskişehirspor yeni başkanını seçmeye çalışacak. Mevcut yönetimin görevi bırakacağı öğrenildi. Başkan Erkan Koca kongrede camiaya veda etmeye hazırlanıyor. 

Personel para bekliyor

Eskişehirspor yönetimi Ramazan Bayramı öncesi kulüp personeline maaş dağıtmayı planlıyordu. Bu konuda kaynak arayışlarına giren yönetimin henüz ödeme yapamadığı öğrenildi. Yönetim bu konuda destek beklerken, kulüp personeli de bayram öncesi maaş bekliyor.

Takım Cuma toplanacak

Bölgesel Amatör Lig’de 13-14 Nisan tarihleri arasında maçlar Ramazana Bayramı dolayısıyla oynanmayacak. Siyah Kırmızılı futbolculara Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşması sonrası izin verildi. Eskişehirspor, 12 Nisan Cuma günü sabah saatlerinde Eskişehir’e gelecek ve Polatlı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. 
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 9 Nisan 2024 21:06

Kulübe maddi ve manevi destek verecek yönetim iş başına gelmeli. Parasız yönetim bu kadar olur

0 2 Cevap Yaz
Es-esli26 9 Nisan 2024 16:14

Gerçek anlamda yöneticilik tecrübesi olan insanlara ihtiyacımız var. Acemi yöneticiler kulübü yıllardır borç batağına sürükledi. Kalitesiz futbolcular kimin kararıyla alındı belli değil, bu aşamada Sayın Kazım Kurt Başkanımıza güveniyoruz. Bu sene boşa gitti önümüzdeki sene şampiyonluk görmemiz şart…

1 2 Cevap Yaz
Es 9 Nisan 2024 10:59

Toplanıp hic zahmet etmesin beyefendiler

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi