Eskişehirspor'a Kazım Kurt'tan heyecan yaratan Süper Lig açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Kazım Kurt'tan heyecan yaratan Süper Lig açıklaması!
A
a

Eskişehirspor'un zor günlerinde daima yanında olan ve “Eskişehirspor’un abisi” rolünü üstlenen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. ES TV ekranlarında Eskişehirspor için yaptıklarını hatırlatan Kurt, yeni dönemde de desteğini sürdüreceğini belirtti. Kurt özellikle Süper Lig'e çıkma konusunda da garanti verdi. İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un zor günlerinde daima yanında olan ve camiaya abilik yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirsporluları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Ayrıca ES TV ekranlarında Eskişehirspor hakkında konuşan Kurt, Eskişehirspor'a verdiği maddi ve manevi destekleri hatırlatarak yeni dönemde de desteğini sürdüreceğini söyledi. İşte Eskişehirspor’un Kazım Abisi neler yapmış yeniden hatırlayalım…

Kazım Kurt'un Eskişehirspor için yaptıkları

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor hem maddi hem de manevi zorluklar çekerken yaptığı birçok destekle, camiaya en zor zamanlarında yardım eli uzattı. 
Kurt, belediyenin billboardlarından Eskişehirspor'un büyük gelir elde etmesine yardımcı oldu.
Otopark sözleşmesiyle Eskişehirspor'a yüklü miktarda maddi kaynak sağladı.
Sadece 2017 yılında, o dönemin dolar kuruyla 2 milyon dolar, günümüzün parasıyla ise 65 milyon TL civarında Eskişehirspor’a kaynak sağladı. 
Loca ve forma satışlarında da öncülük ederek kulübün gelirlerine katkıda bulundu.
Her zaman camianın yanında olarak ve desteğini üzerinden çekmeyerek "Eskişehirspor’un Kazım Abisi" rolünü üstlendi.

"Benim Eskişehirsporluluğumu kimse tartışamaz”

ES TV ekranlarında Eskişehirspor'a olan desteğini yineleyen Başkan Kurt, "Benim Eskişehirsporluluğumu kimse tartışamaz. Bu 10 yıl içinde sunduğum katkıları da kimse tartışamaz. Sağda solda konuşanlar boşa konuşuyor. Ben sürekli yardım ediyorum. Eskişehirsporlular bizi ağaç dikme törenine bile davet etmiyorlar. Sezon açılışına davet etmiyorlar. Ona rağmen yardıma devam ediyoruz. Eskişehirspor AKP'li yöneticilerden kurtulsun, biz 3 belediyeyi alalım. Versinler Eskişehirspor'u bize en kısa zamanda Süper Lig'e 5 yıl dolmadan çıkalım. Maça bile davet edilmememize rağmen Tepebaşı ve Odunpazarı yardım ediyor. Biz bu arkadaşlar için etmiyoruz. Eskişehir için ediyoruz. Ayşe Hanım da söyledi Eskişehirspor'a destek vereceğini" şeklinde konuştu.
Özellikle Kazım Kurt'un yaptığı son açıklamalar Eskişehirspor camiasında büyük bir heyecan yaratacak cinsten. Eskişehirsporlular, Kazım Kurt'un desteğiyle Süper Lig'e çıkma umutlarını yeniden tazeleyecek. 

Kazım Kurt Eskişehirspor’un tesislerine de bakıyor!

Eskişehirspor tesislerinde yapılması gereken bakım çalışmalarını da büyük oranda Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği, zaman zaman haberlere de konu oluyor. Eskişehir’de Odunpazarı Park ve Bahçeler ekibi dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki çimlere bakım yaptı. Kalabalık gelen ekip tesislerde çim biçip budama yaptı. Teknik Direktör Önder Karaveli emekçilere teşekkür edip onlarla fotoğraf çekildi.
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
m 15 Mart 2024 18:41

Muzaffer Altaşer 15.mart.2024 Böyle Eskişehirsporluluk olurmu.neymiş ESKİŞEHİRSPOR Akpartililerden kurtulacak. yetmedi üç belediye chp ye verilecek buda yetmedi Eskişehirspor Chp ye verilecek bak nasıl Eskişehirspor beş yılda süper lige çıkıyor görelim. İyi de Eskişehirsporun süper lige çıkması için chp limi olması gerekiyor o zaman milli futbol takımınında avupa şampiyonu olması için HAYDİ Chp İKTİDARA. Hem Eskişehirspor siyaset üstü olmalı diyorlar hemde eses i Chp nin eses i yapmayı planlıyorlar.böyle eskişehirsporsevgisi olurmu bu olsa olsa Chp seviciliği olur.Eses i kurtaracak kişi ya dışardan destek sağlar yada seçimle gelir başkan olur takımı kurtarır. öyle dini sahada bir mehdi (kurtarıcı)hep beklenir de acaba spordada bir kurtarıcı beklentisi içinemi sokulmaya çalışılıyoruz acaba?

1 2 Cevap Yaz
Eskişehirli 14 Mart 2024 19:53

Kazım Başkan haksız mı ? AKP'liler partizanlık yapmadan kulübü yönetin...

1 7 Cevap Yaz
Salih Öztürk 14 Mart 2024 18:22

Evet ben bir eskisehirli olarak kazım kurt bâşkanin bu camiaya verdiği emekler yaptigı yardımlar onun bu Eskişehirspor sevdası nı bu şehirde hiç kimse tartışamaz ćünkü o bu armaya karşılıksız bir şekilde herdaim desteğini ihmal etmeden veren herzaman armanın yanında ola koşan kollayan her ihtiyacında bu armanın bir agbeyi bir destek dayanağı olarak sahip lenen sahip çıkan Kazım Baskanımıza sevgi ve saygılarımızı iletiriz es es için akan suyu denize çeviren yürek olarak tebrik ederiz.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi