saat FLAŞ HABER

Eskişehirspor'a galibiyet de yetmiyor! O maç çok önemli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a galibiyet de yetmiyor! O maç çok önemli
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de Pazar günü lider Polatlı Belediyespor'u konuk ediyor. Bu maç, Eskişehirspor'un şampiyonluk umutları için kritik önem taşıyor.

Sütiş Eskişehir
Ligde her ne kadar şampiyonluk umutlarını zora sokmuş olsa da son haftaya kadar iddiasını sürdürmek isteyen Eskişehirspor, Polatlı Belediyespor maçından 3 puan istiyor. Siyah Kırmızılı ekip, taraftarı önünde galibiyete uzanarak biraz olsun gülmeyi hedefliyor. 

Üçüncü sıradayız

Geçtiğimiz hafta dramatik bir şekilde şampiyonluk umutlarını zora sokan Eskişehirspor, sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Kırmızı Şimşekler, bu beraberlikle üçüncü sıraya geriledi. Polatlı Belediyespor ve Alaplı Belediyespor’un gerisinde kalan Siyah Kırmızılı ekip kalan 4 haftada artık kayıp yaşamak istemiyor. 

Kazanmak yetmiyor

Eskişehirspor’un şampiyonluk iddiasını sürdürmesi için Pazar günü kazanması yetmeyecek. Es Es, Polatlı’yı yense dahi fark 2’ye düşmüş olacak ve Polatlı’nın kalan 3 haftada kayıp yaşamasını bekleyecek. Ayrıca iş bununla bitmeyecek. Alaplı’nın 1 puan gerisinde kalan Şimşekler, Polatlı’yı yenerek bu sefer Alaplı’nın kaybını bekleyecek. 

Kaderimiz elimizde değil

Kaderini ne yazık ki rakiplerin ellerine de bırakan Eskişehirspor yine de kalan 4 haftaya iddialı hazırlanıyor. Yönetim kurulu ve teknik ekip futbolcuları her antrenman öncesinde Polatlı’ya motive etmeye çalışıyor. Eskişehirspor’da bu maç öncesi sakatlığı süren Fatih Çakır dışında eksik bulunmuyor. 

Polatlı Belediye (51 Puan)
Eskişehirspor (D)
Kdz. Ereğli
Geredespor
Çilimli Belediye (D)

Alaplı Belediye (47 Puan)
Geredespor
Çilimli Belediye (D)
Ankara TKİ
Demirspor (D)

Eskişehirspor (46 Puan)
Polatlı Belediye
Geredespor (D)
Çilimli Belediye
Ankara TKİ (D)

Hazırlıklar devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de Pazar günü lider Polatlı Belediyespor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Yiğit Cumalı önderliğinde çalışan Kırmızı Şimşekler planlarını galibiyet üzerine yapıyor. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman top çalışmasıyla devam etti. Şimşekler son bölümde taktik çalışma yaparak günü noktaladı. 

Düdük Tubay’da olacak

Bölgesel Amatör Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak olan Eskişehirspor-1926 Polatlı Belediyespor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Mertcan Tubay yönetecek. İstanbul bölge hakemi olan Tubay’ın yardımcılığını ise Mertcan Diner ve Nuri Miskin yapacak. 

Biletler satışa çıktı

Eskişehirspor'un pazar günü kendi evinde konuk edeceği, 1926 Polatlı Belediyespor müsabakasının bilet fiyatları açıklandı. Yapılan açıklama şöyle: “Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediyespor müsabakasının biletleri, passo.com.tr ve stadyum gişelerinde satışa devam ediyor. Bilet fiyatları Güney ve Kuzey kale arkaları 50 TL , Doğu Maraton 100 TL, Batı VIP 200 TL ve Misafir Takım Tribünü 200 TL olarak belirlenmiştir.”
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi