Eskişehirspor'a Ankara şoku: 3 maçta 1 puan!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Ankara şoku: 3 maçta 1 puan!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de Ankara deplasmanlarında kabus yaşamaya devam ediyor. Son olarak Gölbaşı Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Kırmızı Şimşekler, liderliği Polatlı Belediyespor'a bıraktı.

Sütiş Eskişehir

Ankara Eskişehirspor'un kabusu oldu!

Eskişehirspor şampiyonluk mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig’de Ankara deplasmanlarında bir türlü kazanamıyor. Es Es, Polatlı Belediyespor, Sincan Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor ile oynadığı maçlarda büyük yaralar aldı.  

Polatlı ve Sincan

Eskişehirspor için bu sezon Ankara deplasmanı kabus oldu. Kırmızı Şimşekler şampiyonluk mücadelesi Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk yarısında Polatlı Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetmiş ve bu ligdeki ilk yenilgisi olarak kayıtlara geçmişti. Eskişehirspor, sezonun ikinci yarısında ise Sincan Belediyespor deplasmanından 1-1’lik eşitlikle dönerek zirvede yara almıştı. 

Liderlik gitti

Kırmızı Şimşekler, son Ankara deplasmanında ise liderliği kaybetti. Eskişehirspor, geride bıraktığımız Pazar günü Gölbaşı Belediyespor’un konuğu olmuş ve rakibine 3-1 mağlup olarak liderliği Polatlı Belediyespor’a bırakmış oldu. Eskişehirspor bu sezon oynadığı Ankara’da oynadığı 3 karşılaşmadan 1 puan toplayabildi. Şimşekler, son Ankara deplasmanına ligin son haftasında Ankara TKİ maçı için gidecek.
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
kıllanan adam 12 Mart 2024 12:01

Her maçtan sonra çıkıp ahkam kesen seyrek bıyıklı başkan nerede,

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi