Eskişehirlilere seslendi: Ayşe Ünlüce'nin ilk sözleri...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere seslendi: Ayşe Ünlüce'nin ilk sözleri...
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ayşe Ünlüce, ilk açıklamasını yaptı.

Sütiş Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ayşe Ünlüce, ilk açıklamasını yaparak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi ve MYK üyelerine teşekkür etti. Ünlüce, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşehrilerim; CHP Parti Meclisi'nin aldığı kararla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Hocamız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in 25 yıldır verdiği emeklerle Türkiye'de örnek gösterilen Eskişehir'imiz için Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışacak olmanın heyecanı içindeyim. Yılmaz Hocamızdan devralacağımız bayrağı, onun vizyonu ve değerleri doğrultusunda daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. CHP Parti Meclisine, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e ve MYK üyelerimize bu sorumluluk için verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde güzel şehrimiz için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum."

Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi