Eskişehirliler hazırlıklı olun: Akşama doğru başlayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler hazırlıklı olun: Akşama doğru başlayacak!
A
a

Eskişehir'de hava durumu nasıl olacak? Eskişehir'de bugün hava yağışlı mı? 20 Ocak Cumartesi günü son hava durumu tahminleri ve detayları haberimizde.

Sütiş Eskişehir

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, 20 Ocak Cumartesi günü Eskişehir'de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Akşam saatlerinde ise sağanak yağış bekleniyor.

Gün içerisinde Eskişehir'de ortam sıcaklığının 10 derece civarında olması öngörülüyor. Gece saatlerinde ise hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşecek. Günün en yüksek sıcaklığının 12 derece civarında, en düşük sıcaklığının ise 1 derece civarında olması bekleniyor.

Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtiliyor. Öğle saatlerinden itibaren Bursa ve Bilecik'te rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ve orta kuvvette, Bursa'nın kuzeybatı kesimlerinde ise kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Bölge genelinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Bu akşam saatlerinde Eskişehir'in doğu kesimlerinde, yarın öğle saatlerinde ise Bursa ve Bilecik il geneli ile Eskişehir ve Kütahya'nın kuzeybatı kesimlerinde sağanak yağış görülecek. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Bursa çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi