İstanbul merkezli 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrasında, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin hissedildiği Eskişehir'in de içinde olduğu çevre illere önemli uyarılarda bulundu. AFAD, depremzedelere yönelik olarak bazı güvenlik önlemleri ve iletişim önerileri paylaştı.
AFAD’ın yaptığı açıklamada, deprem sonrası hasar gören yapılara kesinlikle girilmemesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, riskli binaların çevresinden uzak durulması gerektiği ifade edildi.#Deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girmeyin.
— AFAD (@AFADBaskanlik) April 23, 2025
🏚️ Riskli binaların çevresinde bulunmayın.
📱 Haberleşmelerinizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapın.
⚠️ Resmi birimlerin uyarılarını takip edin. pic.twitter.com/dNmnrGbjbH
AFAD, vatandaşların haberleşmelerini kısa mesaj (SMS) servisi ve internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları üzerinden yapmalarını önerdi. Bu, telefon hatlarının yoğun olduğu ve iletişim sorunlarının yaşanabileceği durumlar için alınacak önemli bir önlem olarak belirtildi.
Son olarak, AFAD, vatandaşların resmi birimlerin uyarılarını dikkatle takip etmelerini hatırlattı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
