Eskişehir Yarı Maratonu başlıyor: Başkan Ünlüce’den çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Yarı Maratonu başlıyor: Başkan Ünlüce’den çağrı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 2-3 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 6. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali öncesinde vatandaşlara önemli mesajlar verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 2-3 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 6. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali öncesinde vatandaşlara seslendi. Ünlüce, sporun sağlıklı yaşam ve dayanışmanın önemli bir örneği olduğunu vurgulayarak, organizasyonun heyecanını ve mutluluğunu paylaştı.

Başkan Ünlüce mesajında, “ETİ Lifalif’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek maraton ve spor şenliğine farklı şehirlerden ve ülkelerden sporseverlerin katılacağını belirterek, tüm katılımcılara başarılar diledi.

Ünlüce, Eskişehirlilere teşekkür ederek, “Daha önceki organizasyonlarda gösterdikleri sabır ve destek için minnettarız. Bu yıl da aynı duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum” dedi. Ayrıca maraton güzergahının, vatandaşlar için hafta sonu yürüyüş parkuru olarak değerlendirilebileceğini belirtti.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda 2 Ağustos Cumartesi günü başlayacak festival kapsamında çocuk koşuları ve her yaştan katılımcıya yönelik etkinliklerin yer alacağını da duyuran Ünlüce, “Bu büyük spor şenliğine tüm Eskişehirlileri davet ediyorum. Sporda ve Eskişehir’de mutluluk var!” ifadelerini kullandı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi