Eskişehir Ülkü Ocakları Alparaslan Türkeş'i doğumunun 106. yılında andı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Ülkü Ocakları Alparaslan Türkeş'i doğumunun 106. yılında andı
A
a

Türk siyasetinin önemli isimlerinden olan Alparslan Türkeş doğumunun 106. yılında Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından anıldı.

Sütiş Eskişehir
Türk siyasetine damga vuran önemli isimlerden birisi, Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu,büyük dava ve fikir adamı Başbuğ Alparslan Türkeş doğumun 106. yılında anıldı. Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından Alparslan Türkeş’i anma programı kapsamında Başbuğ Türkeş’in fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeaçılan sergiye MHP Eskişehir İl başkanı İsmail Candemir, Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ile birlikte partililer ve ülkü ocakları mensupları katıldı.

MÜCADELEDEN GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Programda Ülkü Ocakları Hukuk Biriminden Sorumlu Serkan İlelibir konuşma yaparak, “Bizler bu kutlu davada Ruhi Kılıçkıran,Mustafa Pehlivanoğlu,Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve dahi ismini saymadığımız ağabeylerimiz,ülkücü şehitlerimizin birer kardeşleri olarak sonuna kadar azim ve mücadeleden bir adım dahi geri atmayacağız. Bu yoldaki kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğiz. Merhum Başbuğumuzun doğum günü hasebiyle bunu tekraren belirtiyoruz.Ülküsü ve fikirleri her zaman ışık olmuş büyük mücadele ve devlet adamı Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i doğumunun 106. yılından saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

TÜRKEŞ’İN DAVASINA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir de Alparaslan Türkeş’in davasına sonuna kadar sahip çıkacakları mesajını verdi. Candemir, “Türk’ün son Başbuğu Alparslan Türkeş’in 1917’de biliyorsunuz ki Kıbrıs’ta doğmuştu. Türk milliyetçiliği davasında her türlü zulme rağmen,  Miliyetçi, ülkücü hareketi yetiştirmiş, bizlerin bu vatan sevgisini kazanmamazda çok büyük bir rol oynamıştır. Son Başbuğumuzu doğum gününde bir kez daha rahmetle anıyorum. Evlatları olarak sonuna kadar onun gösterdiği çizgide, sahip olduğu davaya sahip çıkacağımızı bir kez daha haykırıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : Şener Çetin
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi