Yüz yildir tas üstüne tas koymayan bu necip milleti tu kaka gören zihniyet yaziklar olsun size
Hamam yolu yapıldı gördük plastikler 3 5 seneye bakalım ne olacak üst geçidin plastikleri şimdiden yamuldu ona laf eden yok
Bence ne gerek vardı park bahçeye ne güzel avm yapılırdı esparka alternatif olurdu giderdik
Anadolu gazetesi ve şakşakçı yorumları tam anlamıyla iftiracı! Bu yalanlarınızla batacağınız gün yakındır.
Hasancığım son dört yılda eskişehire yeni yapılan okulları oturda say . Yani okulda yapılıyor merak etme .
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur, bu Millet sizden bunun hesabını elbette soracak.
Park lazım otoparkta lazım. O araziye ne güzel AVM. olurdu değilmi!!!!! Çok şükür ki böyle bir şey olmadı. Şehre yapılan het hizmete varım. Bırakalım eleştiriyi yapılan güzel işleri de alkışlayalım hep birlikte. Gün birlik beraberlik günü. Okul da lazım parkta lazım otoparkta lazım. Bu şehre kim katkı sağlıyorsa birlikte alkışlayalım.
50 milyona 5 tane lise yapılırdı. Yazık olmuş. Eskişehirin ihtiyacı park mı lise mi siz karar verin. Ortaokuldan mezun olan çocuk gidecek lise bulmakta zorluk çekiyor diye duyuyoruz. Müteahhit cenneti olduk ülkece.
Büyük şehir belediyesi yapsa idi bu konu haber olacak mıydı acaba? O gün de çok pahalı ve bunun gibi eleştiri yapılır mıydı acaba? Ya da belediye bedavaya mı yapacaktı bu projeyi... Sonuçta bu millet bahçesi için malzeme tedariği büyük ölçüde Eskişehir'den buradan sağlanacak. Bırakın artık bu işleri. Şehre kazanımları gözden geçirin. Şehrimize nasıl katkıda bulunuruz bunları düşünün. Şehrimiz yerinde sayıyor yıllardır. Yatırım getirecek işlerle uğraşalım.
50 milyona 40 bin metrekare inşaat yapılır tedrisatıyla birlikte. Yapın da ucuza yapın. Arazinin sadece 58 bin metrekare olduğunu unutmayalım. Birazcık pahalı olmuş gibi geldi. Bu parayı belediyeye verseler Yılmaz hoca bunun gibi 12 park yapardı sanki.
Malzemenin Eskişehirden tedarik edileceğini mi zannediyorsun? İşi istanbul firmasına veren bu kadar incelik gösterir mi acaba? Hayalci olmayalım.
48 milyona ne yapılır derseniz size bir örnek vereyim. Bildiğim kadarıyla 2019 inşaat maliyetleri düşünüldüğünde bir metrekare kapalı binanın devlet hakediş fiyatı yaklaşık 1200 tl. 48 milyonu 1200 tl ye bölersek 40000 metrekare betonarme bina demek. Demek ki üstü park altı betonarme bina yapılacak. Park yeri mi olacak acaba.
Ekol grubu hükümeti yakınlığı ile bilinen ve hükümet desteği ile son 10 yılda bu seviyeye gelmiş bir şirkettir.
Madem il dışından gelip yapıyorlar,madem deli paralar alacaklar ESES e reklam versinler.Öyle üç kuruş değil!
seçimden sonra akpnin kaybettiği belediyelere bakın hepsi borç batağında bırakıp kaçtı. dün bi haber var tokat erbaa diye bi yerde 150 milyon tl borç var. tokatı komple satsan 150 bin tl etmez. kırşehirde 500 milyon tl borç var. kırşehirde ne yaptınız da bu kadar para harcadınız? eskişehiri ele geçirseler burayı da yiyip bitirirdi bu akpliler. hele o jöleli sarı çizmeli odunpazarını 2. gün satardı akpli inşaatçılara.
Tebrik ederim,çok doğru bir açıklama.RANTA İZİN YOK,TALANA İZİN YOK..hele hele o agresif başkan adayına...
El insaf yahu!,hadi ihaleyi gizlediniz fakat 48 trilyona park mı yapılır vicdansızlar? Böyle böyle gidiyor türkiyenin vergileri,o paranın çeyreğinden daha az bir parayla ne parklar yapılır haberiniz var mı? Paranın kalanının nereye gideceği,kimleri zengin edeceği belli.Ondan sonra vergi kalmadı diyerek,biz çalışanlar üzerinden; yok kıdem tazminat fonu,yok bireysel emeklilik falan filan kendilerine yontup dursunlar....
Şaşırdık mı? HAYIR!
MHP’nin saha planı kazandıracak mı?
Tarkan Demir
Festivale hazır olun!
Seval Erci
CHP Kartacalı Hanibal’in yolunda
Kerem Akyıl
Çağın sessiz salgını sinsice yayılıyor!
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy