Eskişehir’in hentboldaki başarılı temsilcisi liderliği istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’in hentboldaki başarılı temsilcisi liderliği istiyor!
A
a

Eskişehir’in hentboldaki başarılı temsilcisi Mihalıççık Belediyesi, THF Erkekler 1. Ligi’nin son maçında Pazar günü lider As Hentbol ile karşı karşıya gelecek. Takımın Antrenörü Murat Mızrakçı, son maçı kazanıp ligi lider bitirmek istediklerini söyledi. 

Sütiş Eskişehir
Müthiş bir çekişmenin yaşandığı Hentbol Erkekler 1. Ligi’nde normal sezon sona eriyor. B Grubu’nda ki temsilcimiz Mihalıççık Belediyesi, geçtiğimiz hafta Pazar günü Zeytinburnu Irmakspor ile karşılaşmış, rakibine 27-28’lik mağlup olmuştu. Zirveyi As Hentbol’a kaptıran temsilcimiz, son haftada As Hentbol ile karşılaşacak. Mihalıççık maçı kazanarak sezonu lider bitirmek ve doğrudan Final Four’a katılmak istiyor.

Mızrakçı temkinli

Mihalıççık’ta 10 Mart Pazar günü saat 17.00’de Ankara’da oynanacak olan mücadelenin hazırlıkları sürüyor. Temsilcimizin antrenörü Murat Mızrakçı yaptığı açıklamada “Zeytinburnu Irmakspor’a karşı kötü bir oyun ile sahadan mağlup ayrıldık. Bu haftaki maçta rakibimiz çok tecrübeli ve devre arasında iyi transferler yaptı. Biz de sahada galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Lider bitirmek önemli

A ve B Grubu’nda normal sezonu lider bitirecek olan iki ekip Play-Off serisi oynamadan doğrudan Final Four oynamaya hak kazanacak. Normal sezon sonunda gruplarında 2, 3 ve 4’üncü sırayı alan takımlar Play-Off oynayacak. Play-Off’lar iki grupta 3 maç üzerinden tek devreli lig usulüne göre oynanacak. İlk sırayı alacak iki takım Final Four’a kalacak. Final Four da tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve iki takım Süper Lig’e yükselecek. 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi