Eskişehir'in gözü bu toplantıda olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in gözü bu toplantıda olacak!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Eskişehirspor’un geleceğini konuşabilmek adına organize ettiği kritik toplantı yarın 15.00’te yapılacak. Bu toplantıya kimler davet edildi, neler konuşulacak?

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın Eskişehirspor’un geleceğini konuşabilmek adına organize ettiği kritik toplantı yarın 15.00’te yapılacak. Bu toplantıya kimler davet edildi, neler konuşulacak?
 
Toplantıya kimler katılacak?
Eskişehirspor’un geleceğinin konuşulacağı, fikir alışverişlerinin olacağı toplantıya çok sayıda isim davet edildi. Yarın 15.00’te Park Dedeman’da yapılacak kritik toplantıya davet edilen bazı isimler şunlar; Vali Hüseyin Aksoy, Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Aydın Begiter, Erdal Şahbaz, Ulaş Entok, kulübün eski başkanları, rektörler, siyasi parti il başkanları, iş dünyasından isimler…
 
Katılamayanlar da olacak
Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç’ın yurt dışında olması nedeniyle yarınki toplantıya katılamayacağı öğrenildi. Davet listesinde yer alan bazı isimlerin de il dışında ve yurt dışında olduğunu belirtip kritik toplantıya katılamayacağını bildirdiği gelen haberler arasında.
 
Kürsüde kimler olacak
Yaklaşık 100 kişinin davet edildiği toplantıda kürsüde Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehirspor’un eski yöneticisi Erdal Şahbaz’ın olacağı öğrenildi.
 
Neler konuşulacak?
Toplantının ana konusu kulübün geleceğini masaya yatırmak. Fikir alışverişinde bulunmak. Genel kuruldan önce ortak akıl üretebilmek… Kulübü düzlüğe çıkarmak ve şirketleşmek mümkün mü? Eskişehirspor’un kurtuluş reçetesini çıkarabilmek toplantının ana gayesi olacak. Toplantıya gelen isimlere konuşma süresi verileceği, herkesin fikrini belirtebileceği gelen haberler arasında. Fikir alışverişinde her ihtimalin gündeme gelmesi bekleniyor. Reaksiyonlar nasıl olacak? Kimler ne diyecek? Merakla bekleniyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dumrul yagbu 26 Nisan 2024 06:45

Yilmaz hoca olmazsa toplantıdan bir şey çıkmaz reçeteyi Yılmaz büyükerşen yazar yıllarca söyledi kimse dinlemedi

0 0 Cevap Yaz
Yaşar 26 Nisan 2024 06:37

Kulübün başkanligina ısmarlanmis şahislarin getirilmesi daha düne kadar açık tribün taraftarı olan kulüp başkanının herhangi bir vizyonu prtokolu yoktu.maddi bir olagani olmadığı gibi mali kaynak bulmakdada zorluk çekiyordu.sn Kazım kurtun ve diğer belediye başkanlarının ellerinin taşın altına sokmaları biz eses taraftarlarini ziyadesiyle memnun etti.eses böyle durumlara asla dusmeyecekti zamanında çok soyledik .fakat basın soylediklerimizi yazmadı tehlikenin büyük olduğunu süper ligde söylemiştik ve bakın düştüğümüz nokta amatör lig.oynamayan topculara verilen paralar borçlu kaldığımız futbolcu ve kulüpler bizi eritti.umarim toplantıda çok radikal kararlar çıkarda bir nebze olsada yuregimiz ferahlar değerli başkanlara verdikleri emekten dolayı kutlarım inşallah anka kuşu gibi kullerimizden yeniden dogacagiz.bu bize ders olsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi