Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Beylikova İlçe Entegre Hastanesi’nde düzenlenen iftar programında hastane yönetimi ve personelle bir araya gelerek, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, ilçe ziyaretleri ve personel buluşmaları kapsamında Beylikova İlçe Entegre Hastanesi’ni ziyaret etti. Düzenlenen iftar programına Doç. Dr. Bildirici’nin yanı sıra hizmet başkanları, Beylikova hastane yöneticileri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Doç. Dr. Yaşar Bildirici; konuşmasında, Ramazan ayının derin manevi atmosferini vurgulayarak birlikte olmanın önemine değindi. Özellikle hastane çalışanlarıyla bu özel zamanı paylaşmanın manasını vurgulayarak, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesinin ne kadar kıymetli olduğunu belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
CHP’den bir milletvekili istifa edebilir
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
