Eskişehir için şaşırtan uyarı! Son dakika...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için şaşırtan uyarı! Son dakika...
A
a

Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da hava sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren artacağı bildirildi.

Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da hava sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren artacağı bildirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu 4 ilde sıcaklıkların gelecek hafta başına kadar hissedilir derecede 5 ila 10 derece yükselmesi ve mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerine çıkmasının beklendiği duyuruldu.

Açıklamada, sıcaklıklardaki yükselişe bağlı olarak yüksek kar örtüsünün olduğu yerlerde, kar erimeleri sebebiyle meydana gelmesi muhtemel heyelan, çığ riski ile su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Ayrıca açıklamada, il merkezlerinde bu hafta görülecek en yüksek hava sıcaklıklarının Eskişehir 25, Bursa 29, Bilecik 27 ve Kütahya'da 22 derece olmasının beklendiği ifade edildi.

 

1000
icon
Nurullah Alphan İnan 1 Ekim 2023 00:42

Tekirdağ'dan tüm eskişehirlilere baki selamlar ve saygılar.

0 10 Cevap Yaz
Nurullah Alphan İnan 16 Eylül 2023 21:56

Eskişehir türkiyenin venediğidir.

0 14 Cevap Yaz
Alphan İnan 24 Haziran 2023 16:20

Canım Eskişehir.

0 24 Cevap Yaz
Nurullah Alphan İnan 20 Haziran 2023 22:47

Eskişehir candır.

0 27 Cevap Yaz
Nurullah Alphan İnan 20 Haziran 2023 22:12

Güzel şehir.Eskişehir.

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi