Eskişehir'deki yasak bu yabancıya işlemedi: Fotoğrafı çekilince...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki yasak bu yabancıya işlemedi: Fotoğrafı çekilince...
A
a

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un talimatıyla başlatılan cadde ve sokaklarda katı atık toplayanlar ile dilencilere yönelik getirilen yasak yine hiçe sayıldı. Eskişehir'deki yasağı çiğneyen ve dilencilik yapan kişi böyle görüntülendi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Valilik tarafından çıkarılan dilenme ve dilencilik yasağını takmayanlar yine katı atık toplamaya ve duygu sömürüsü yapmaya devam ederken, bir mülteci gencin iki işi birden yapması dikkat çekti.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi üzerindeki bir kaldırıma dinlenmek için oturan mülteci yine de boş durmadı. Oturduğu kaldırım önüne bir de kutu koyan mülteci gelip geçenlere aç olduğunu söyleyerek para istedi.

Şahsın halini gören bazı vatandaşlar kutuya para atarken birçok kişi de tepkilerini dile getirerek yoluna devam etti. Fotoğrafının çekildiğini fark eden mülteci topladığı atıklarla tıka basa dolu olan el arabasını alarak bölgeden uzaklaştı.
Kaynak : Ali Naki Erdoğan
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Ali kaya 16 Ocak 2024 18:37

Kanun var denetleyen uyan yok

0 0 Cevap Yaz
Mustafa Kemal Ünal 16 Ocak 2024 13:50

Birde o mikrop yuvası arabasında çocuğu üzerine koyup gezdirip duygu sömürüsü yapıyor atık toplama bahane bildiğin dilencilik yapıyor

0 0 Cevap Yaz
Çiftelerli 15 Ocak 2024 17:19

Defol sun gitsinler bunlara ev iş vermeyin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi