Eskişehir'de hizmet veren özel Gürlife Hastanesinin sahibi olan Tayfun Özkaya bir süre önce yakalandığı koronavirüse yenik düşerek, Gaziantep'te yaşamını yitirdi. Gaziantep'in tanınmış iş adamlarından olan Özkaya, yakalandığı koronavirüsün ciğerlerine inmesiyle hastanede yoğun bakım alınmıştı. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım altına alınan Özkaya, yaklaşık 40 gündür süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.
55 yaşındaki Tayfun Özkaya, 13 Nisan 2021 tarihinde de annesi Hacı Gülşen Özkaya’yı koronavirüs dolayısıyla kaybetmişti.
Gaziantep'te Tekstil, Eskişehir'de de sağlık sektörünün tanınmış simalarından ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi başhekimlerinden Endokroloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mesut Özkaya'nın ağabeyi olan 55 yaşındak Tayfun Özkaya'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Tayfun Özkaya'nın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakiben Gaziantep'te defnedileceği öğrenildi.
ESGRUP ailesi olarak Tayfun Özkaya'ya Allahtan Rahmet ve yakınlarına sabır diliyoruz.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Dıj Güjler…
Kerem Akyıl
Halka hizmet örneği
Kaan Özcan
YENİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde AK Parti ve CHP d…
Tarkan Demir
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu