Eskişehir’de temizlik görevlilerinin sokakta bulduğu Türk bayrağına gösterdiği duyarlılık dikkat çekti.
Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde rutin temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, çöp konteynerinin yanında bir Türk bayrağı fark etti.
Bayrağı bulunduğu yerden alan temizlik görevlileri, Türk bayrağını özenle düzeltti. Ardından bayrağı, görev yaptıkları temizlik kamyonunun üzerinde dalgalanabileceği uygun bir noktaya sabitledi.
Temizlik görevlilerinin bu davranışı, arkadan seyreden bir otomobilde bulunan kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, temizlik işçilerinin Türk bayrağına gösterdiği duyarlı davranış nedeniyle ilgi gördü.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Rahmi Çınar her mahallede örgütlenmeyi sağladı
Kerem Akyıl
Tüm olaylar aydınlatılmalı!
Kaan Özcan
YENİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı seçiminde AK Parti ve CHP d…
Tarkan Demir
Camın yansıması seramiğin hafızası…
Seval Erci
Akaryakıtta yangın dinmiyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu