Eskişehir'de yarışa başladı: Köşe bucak gezecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yarışa başladı: Köşe bucak gezecek!
A
a

Eskişehir'de CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce resmen seçimlere çalışmaya başladı. Ünlüce ilk özel röportajını ise ES TV'ye vererek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Eskişehir'e talip olan Ünlüce'nin sözleri...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de gerçekleşen CHP’in büyük toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Ayrıca Ünlüce seçim yarışına Büyükerşen’in de desteğini alarak başlamış oldu.

 İşte Ayşe Ünlüce’nin özel röportajından öne çıkan ifadeler:

Seçimi kazanmak istiyorum!

“1999 yılından bu yana yaşanan dönmüşümün canlı şahidiyim. Bu dönüşümde de Yılmaz hocamın bana verdiği genel sekreterlik göreviyle önemli bir bölümünde yönetici olarak görev yaptım. Yılmaz hocayla ara ara yaptığımız sohbetlerde Eskişehir’de kadın başkanın çok yakışacağını söylerdi. Bu iş çok hızlı kesinleşti. Ancak sonuç çok güzel oldu. Eskişehir’e kadın başkanın çok yakışacağına inanıyorum. Ahmet Başkanımıza, Kazım Başkanımızla var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum. Örgütümüzü önemsediğimiz için seçim startını burada verelim istedik. Bugünden itibaren başlıyoruz. Öncesinde de hazırlıklarımızı yapmıştık. Hem şehir merkezimizde hem de 12 kırsal ilçemizde ve 540 mahallede gidilmedik yer bırakmayacağız. Herkesin görüşünü alarak ve şehrin nasıl yönetilmesini istiyorlarsa halkımızla kucaklaşarak buluşacağız. Yılmaz hocanın bu şehri inşa ederken yarattığı vizyonu çok iyi anladığımı düşünüyorum. Bu bir bayrak yarışı ve Yılmaz hocam da bu bayrağı bana verdi ve benim için bundan daha onur veren bir şey olamaz. Bundan dolayı seçimi kazanarak bana yaşatılan bu onuru Yılmaz Hocamıza hediye olarak vermek istiyorum”
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi