Eskişehir'de vatandaşa isyan ettiren yokluk!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de vatandaşa isyan ettiren yokluk!
A
a

Eskişehir'de, yoğun olarak kullanılan bir cadde üzerindeki eksik güvenlik önlemleri, çevre sakinlerini endişelendiriyor. Özellikle yaya geçidi ve kasis eksikliği, bölgedeki vatandaşların güvenlik kaygılarını arttırıyor. Eskişehirli vatandaşlar da bu önlemlerin alınmamasına büyük tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir yoğun olarak kullanılan caddede yaya geçidi ve kasisin olmaması çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor.

Odunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi Tarih Bulvarı üzerinde birçok otobüs durağı olmasına rağmen kasis ve yaya geçidinin olmaması tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, caddede park ve otobüs durağı olmasına rağmen herhangi bir trafik önleminin alınmadığını ve çocukların karşıdan karşıya korkarak geçtiklerini ifade etti. Bölgede yaşayan vatandaşlar caddede birçok eksikliğinin olduğunu ifade etti.

Vatandaşlar, caddenin karşısında bulunan park ve otobüs duraklarını sürekli kullandıklarını ve otobüs durağının tabelasının olduğunu ancak korunaklı olmadığını söyleyerek, yetkililere çağrıda bulunarak bu caddeye trafik önlemleri alınması gerektiğini ve korunaklı bir durak istediklerini söylediler.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Okur 12 Ocak 2024 21:05

Çalışan belediye yok ondandır.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi