Eskişehir’de yaz sıcaklarının etkisini artırdığı bu günlerde, vatandaşların serinleme ihtiyacına yönelik ürünlere olan ilgi de artmış durumda. Özellikle Asarcıklı Caddesi’nde faaliyet gösteren bazı esnaflar, dükkânlarının önüne koydukları vantilatörlerle satışlarını sürdürüyor.
Vantilatörler; marka, motor gücü ve modeline göre farklılık gösterirken, fiyat aralığı da oldukça geniş. En uygun modeller 500 TL'den başlarken, daha büyük ve yüksek devirli ürünlerin fiyatları 4.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Cadde boyunca birçok mağazanın, farklı markalara ait vantilatörleri açık alanda sergilediği görülüyor.
Temmuz ayının son günlerinde etkisini sürdüren sıcak havalar nedeniyle, serinlik arayışı içindeki vatandaşların vantilatörlere ilgisi devam ediyor. Esnaf ise satışlardan memnun olduğunu belirtiyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ortak hareket etmekte fayda var!
Kaan Özcan
Ataç, Özel’den işaret bekliyor
Kerem Akyıl
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy