Eskişehir'de sokaklar bomboş kaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sokaklar bomboş kaldı!
A
a

Koronavirüs vaka sayısının her geçen gün artması halkı endişelendirdi. Mecbur kalmadıkça evden çıkmamanın koronavirüsten en iyi korunma yöntemi olmasının etkisiyle Eskişehir'de de halk evden çıkmamaya özen gösteriyor.

Eskişehir haberleri...

En son dün gece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs vaka sayısının 359'a yükseldiğini ve ölü sayısının da 4'e çıktığını duyurdu. Vaka sayısının her geçen gün artmasıyla halk konunun ciddiyetini daha  iyi anlamaya başladı.

Eskişehir'de de insanlar evlerinde kalmayı tercih ediyorlar. Gerekli olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği uyarıları Eskişehir halkı tarafından dikkate alınıyor.

Eskişehir'in en kalabalık yerlerinden olan Üniversite Caddesi ve çevresinde insan görmek pek mükün değil. Şehrin diğer yerleri gibi, burası da bomboş.

Bu iki fotoğraf arasındaki fark da durumun ciddiyetini gösteriyor



Kaynak : anadolugazetesi.com
1000
icon
Hskdk 20 Mart 2020 19:17

Neeesi bos emek mahallesi curcuna

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi