Eskişehir'de sokağın üzerindeki "ölüm tuzağı"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sokağın üzerindeki "ölüm tuzağı"
A
a

Eskişehir'de uzun süredir boş duran müstakil evin duvarlarının çürümeye yüz tutması, sokaktan geçenler için adeta bir ölüm tehlikesi yaratıyor!

Eskişehir'de uzun süredir boş duran müstakil evin duvarlarının çürümeye yüz tutması, sokaktan geçenler için adeta bir ölüm tehlikesi yaratıyor.
Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi Yenilik Sokak’ta uzun yıllardır virane hale duran bir ev dikkat çekiyor. Duvarları yıpranan evin sokakta kötü görüntüler oluşturduğunu düşünen mahalleli, kaldırımdan geçen yayaların olası kazalarda yaralanmasından endişe ediyor. Bahsi geçen evin bir inşaat firmasına ait olduğunu ancak buna rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını aktaran vatandaştan edinilen bilgiye göre, kapının açık bırakılması nedeniyle kimliği bilinmeyen bir vatandaş da orada yatıp kalkıyor. Konuyla ilgili tepki gösteren mahalleli, yetkililerin artık çalışma başlatmasını istiyor.

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi