Eskişehir'de sevilen hizmet: Ücretsiz karnın doysun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sevilen hizmet: Ücretsiz karnın doysun!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, öğrencilere yönelik başlattığı "Gel beraber olsun" kampanyası kapsamında, ücretsiz yemek hizmetini ara tatilin ardından da sürdürecek. Akşam yemeği ikram edilen bu özel hizmeti tüm öğrenciler çok seviyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti öğrenciler ile eğitim döneminde buluşmaya devam ediyor.

Öğrencilere, hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Ara tatilin ardından devam edecek

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, yemek ikramının ara tatil sonrasında ise 19 Şubat tarihinden itibaren devam edeceğini belirtti. Hizmetten yararlanan öğrenciler de, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere her zaman kendilerinin yanında olmasından ötürü teşekkürlerini iletiyor.

“Öğrenciler için güzel bir uygulama”

Mehmet Can Kanıkara, “Allah Tepebaşı Belediyesinden razı olsun. Biz üniversitede tek öğün yiyoruz. O nedenle karnımız doymuyor. Buradan gelip yiyoruz” dedi.

 “Belediyemiz ve Ahmet Başkanımız sağ olsun”

Mehmet Akif Zengin, “Öğrencilere çok yararlı bir uygulama. Bir seneden beri takipçisiyim. Üniversitede her öğün yemek çıkmıyor ya da herkesin dışarıdan yiyecek bütçesi yok. Belediyemiz sağ olsun Ahmet Başkanımız sağ olsun. Öğrencilere desteği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Mustafa 20 Ocak 2024 11:25

Liseyi bitirip üniversiteye hazırlanan öğrenciler için de hizmet istiyoruz. En azından ulaşımda indirim

0 0 Cevap Yaz
veli karabulut 18 Ocak 2024 21:24

ÇOK YERİNDE BİR HİZMET

0 0 Cevap Yaz
Adı lazımmı 18 Ocak 2024 17:35

25 yıldan bu yana seçimleri nasıl kazanıyorlar sanıyorsunuz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi