Eskişehir'de o sokak artık kapalı: İlginç görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de o sokak artık kapalı: İlginç görüntü
A
a

Eskişehir’de mülk sahibi bir vatandaş, yıllardır kullanımda olan sokağı kendi arsasından geçtiğini iddia ederek tahta bariyerlerle çevreleyip çıkmaz yol haline getirdi.

Eskişehir’de mülk sahibi bir vatandaş, yıllardır kullanımda olan sokağı kendi arsasından geçtiğini iddia ederek tahta bariyerlerle çevreleyip çıkmaz yol haline getirdi.

Eskişehirli vatandaş sokağı böyle kapattı... O görüntüler için tıklayın

Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan ve belediyeye ait olmadığı öne sürülen Gamgam Sokak, mülk sahibi vatandaş tarafından tahta bariyerlerle çevrilerek kapatıldı. Bahsi geçen sokağın uzun süredir kamuya açık olarak kullanıldığı bilinirken, vatandaşlar her gün geçtikleri yolun kapatılması karşısında şaşkınlığa uğradı. Mülk sahibi vatandaşın kendisi tarafından yapıldığı iddia edilen yolun ilk kullanıldığı zamanlarda belediyenin bilgisi dâhilinde çift yönlü şekilde herkese açıldığı da iddialar arasında.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi