Porsuk çayı kenarında önünü kesen kadınların fal bakma bahanesiyle cebindeki tüm parasının alındığını ileri süren şahıs başına gelen olayı polis ihbar hattına bildirdi.
Sayıları her geçen gün artan falcı kadınlar can yakmaya devam ediyor. Köprübaşı başta olmak üzere sanayi çarsısı ve otogar civarına sabah saatlerinde dağılan kadınların neden olduğu dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Porsuk çayı kenarında volta atan kadınların son kurbanı genç bir şahıs oldu. Önü kesen kadınların fal bakma bahanesiyle cebindeki tüm parasının alındığını ileri süren şahıs başına gelen olayı polis ihbar hattına bildirdi. Gelen şikayet üzerine olayın yaşandığı bölgeye gelen emniyet güçleri dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı. Dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen 2 kadın parayı aldıktan sonra ortadan kayboldu.
Bu kadar saçma sapan anlaşılmaz bir başlık ile duyurduğumuz haberin içeriğindeki kelime düşüklüğüne başka bir rezalet yahu ilkokulu bile okuyan birisi sizden daha anlaşılır bir haber yapar
Eskişehir’de Maliye’den avukatlara: “Ya gönüllü beyan ya inceleme…
Tarkan Demir
Eskişehirspor elenebilir
Kerem Akyıl
Tarihi bölge canlandırılmalı
Seval Erci
Göz göze gelmeyi unutan nesil
Ümit Polatbaş
ŞAMPİYONLUK AŞKINA
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy