İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler Şubesi ekipleri, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya ve Eskişehir-Afyonkarahisar karayolları, İsmet İnönü, Basın Şehitleri ve Sivrihisar caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde uygulama yaptı.
Kentin giriş ve çıkışlarında arama noktaları oluşturan polis ekipleri, araçları arayarak sürücülerin kimliklerini kontrol etti.
Asayiş Şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, uygulama sırasında Hoşnudiye Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen bir derneğe ihbar üzerine operasyon düzenledi.
Operasyonda, mühürlü dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 90 kişi ile iki dernek yöneticisi gözaltına alındı, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el konuldu.
Gözaltına alınan 90 kişi, 227'şer lira ceza verilerek serbest bırakıldı. Dernek yöneticisi iki kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Öte yandan ekipler, binanın çeşitli yerlerine gizlenmiş, polis baskınlarından önceden bilgi sahibi olmak için kurulan güvenlik kameralarını söktü.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İyi niyetin istismarına izin vermeyelim!
Seval Erci
CHP’ye geri dönüş mümkün mü?
Kerem Akyıl
Acı olaylar yaşanmasın huzurumuz kaçmasın!
Kaan Özcan
Asıl tehlike burada!
Tarkan Demir
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu