Tarım ve Orman Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alım sürecini sürdürüyor. Türkiye genelinde yapılacak alımlarda, Eskişehir'deki bazı kurumlar için de kontenjan ayrıldı.
Bakanlık tarafından yayımlanan ilana göre adaylar, başvurularını yalnızca elektronik ortam üzerinden gerçekleştirebilecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek.
Eskişehir'de personel alımı yapılacak kurumlar şöyle sıralandı:
Söz konusu kurumlarda büro memuru, temizlik görevlisi ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında personel istihdam edilecek.
Başvuruda bulunacak adayların;
Bazı kadrolarda sürücü belgesi, özel güvenlik kimlik kartı veya mesleki yeterlilik gibi ek şartlar da aranıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı, başvuruların yalnızca elektronik ortam üzerinden alınacağını duyurdu. Adayların, başvuru yapmadan önce ilan kılavuzunda yer alan kadroya özel şartları dikkatle incelemeleri gerektiği belirtildi.
Eskişehir'de ayrılan kontenjanlar arasında Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde farklı unvanlarda personel alımları yer alıyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’de Yeni Parti’ye geçişte dananın kuyruğu bu hafta kopac…
Tarkan Demir
Okul bütçeleri neden yetersiz?
Kaan Özcan
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
YENİ Parti Erdoğan aleyhtarlığıyla ne kadar oy alır?
Kerem Akyıl
Nostaljiye ilgiliyiz!
Seval Erci
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy