Eskişehir'de KPSS şartı aramıyor: ESTRAM işçi alacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de KPSS şartı aramıyor: ESTRAM işçi alacak!
A
a

Eskişehir'deki ESTRAM, İŞKUR üzerinden ilan ettiği personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Son başvuru tarihi ve tüm detaylar haberimizde...

Sütiş Eskişehir

ESTRAM, İŞKUR aracılığıyla yayınladığı personel alım ilanının başvuru şartlarını kamuoyuyla paylaştı. Başvuruların nasıl yapılacağı ve detaylar şu şekildedir:

Başvuru Şartları:

  1. Türk vatandaşı olmak,
  2. Erkek ve kadın adaylar başvurabilir,
  3. En az ilkokul mezunu olmak,
  4. E sınıfı (eski) veya D sınıfı (yeni) ehliyete sahip olmak,
  5. SRC 2 belgesine sahip olmak,
  6. Psikoteknik belgesine sahip olmak,
  7. Görevlerini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak; Devlet hastanelerinden alınacak "Toplu Taşıma Otobüs Şoförü olabilir" ibareli heyet raporu almak,
  8. Ayrıca, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan "İl Özel İdareler, Belediyeler, Bağlı Kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esaslar" yönetmeliğinin Madde 4'te belirtilen nitelikleri taşımak.

Başvurular: Başvurular, info@estram.com.tr adresine CV gönderilmesi yoluyla yapılacaktır. Uygun bulunan adaylar, mülakat sürecine alınacak olup, bu süreç işletme tarafından gerçekleştirilecektir. Başvuruların son tarihi ve diğer detaylar ilgili adreste bulunmaktadır.

Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi