Eskişehir'de korkunç cinayet! Bir de af diledi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç cinayet! Bir de af diledi...
A
a

Eskişehir'de sosyal medyada mesajlaştığı gerekçesiyle eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren, yengesini de yaralayan şahıs “Beraatımı istiyorum” dedi. Mahkemede pişmanlığını dile getiren sanık “Affınıza sığınıyorum. Ne yaptığımı bilmiyordum” dedi. Mahkeme savcısı ise ilk duruşmada verdiği mütalaasını tekrarlayarak, sanığının ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Eskişehir’de sosyal paylaşım sitesine çok girdiği için ve sürekli cep telefonundan erkelerle mesajlaştığını öne sürdüğü 2 çocuk annesi Şeker D’yi 10 yerinden bıçaklayarak öldürüp, ağabeyinin boşandığı eşi Saliha U’yı (39) da yaralayan R.D.,(40) için, savcı biri ağırlaştırılmış olmak üzere iki kez ömür boyu hapis cezası istedi.

Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak’ta 15 Eylül 2014 yılındaki olayda, çiftçilikle uğraşan R.D., ile bir temizlik firmasında çalışan eşi Şeker D.’yi arasında evde sosyal paylaşım sitesi Facebook’a çok girme ve mesajlaşma nedeniyle tartışma yaşandı.

R.D., eşi Şeker D.’yi 10 yerinden, evde misafir olarak bulunan ağabeyinin eski eşi Saliha Uyar’ı da 5 yerinden bıçakladı.2 kadın kurtulmak için yaralı halde ikamet ettikleri apartmanın birinci kat penceresinden bahçeye atladı. Sürünerek çıktıkları sokakta bağırarak yardım isteyen iki kadın hastaneye kaldırıldı. Ancak Şeker D., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yalınayak evden kaçan R.D., kısa süre 155 polis imdat hattını arayarak bulunduğu yeri belirtip gelen polislere teslim oldu. R.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Eşini öldürüp eski yengesini yaralayan R.D.’in yargılanmasına devam edildi.

2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık R.D., ile avukatı katıldı. Adli Tıp Kurumundan alınan raporda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEYİP “AFFINIZA SIĞINIYORUM”

İlk duruşmada olduğu gibi son davada da pişmanlığını dile getiren sanık “Affınıza sığınıyorum. Ne yaptığımı bilmiyordum” dedi. Mahkeme savcısı ilk duruşmada verdiği mütalaasını tekrarlayarak, sanığının kasten eşini öldürmek, Saliha U’.,da öldürmeye teşebbüs suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Duruşma, sanık avukatının ek süre talebinde bulunması üzerine mahkeme heyeti tarafından 28 Mayıs 2019 tarihine ertelendi.
Kaynak : İstikbal Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi