Eskişehir'de korkunç anlar: Sopalarla saldırdılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç anlar: Sopalarla saldırdılar!
A
a

Eskişehir’de yabancı uyruklu şahısların sokak ortasındaki korkunç taşlı sopalı kavgası kameralara böyle yansıdı. İşte o görüntüler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de yabancı uyruklu şahısların sokak ortasındaki taşlı sopalı kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eskişehir'deki taşlı sopalı kavgayı izlemek için tıklayın...

Erenköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu şahıslar arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Sokak ortasında taşlı sopalı kavga eden şahıslar görenleri hayrete düşürürken, olay anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Kavga eden yabancı uyruklu şahısların birkaçının, araca binerek kaçmasıyla olay sona erdi.


Gözaltına alındılar!

Eskişehir’de sokak ortasında taşlı sopalı kavga eden ve olay yerinden kaçan yabancı uyruklu 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Erenköy Mahallesi’nde yabancı uyruklu şahısların arasında alacak verecek meselesinden çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen şahısların, taşlarla ve sopalarla birbirine saldıran anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Kavga eden taraflardan birinin araca binerek kaçmasıyla olay sona erdi.

Olayın ardından Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma sonucunda, kaçan şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi