Eskişehir'de kanlı gece: Silahlı saldırı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kanlı gece: Silahlı saldırı!
A
a

Gece yarısı Eskişehir'de bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Şüpheli şahıs ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de gece yarısı yaşanan kanlı olay, Hoşnudiye Mahallesi Bayrak Sokakta bulunan bir eğlence mekanında 01.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Melih Ş. (38) ile eğlence mekanında bulunan bir kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, şüpheli şahıs yanında bulunan tabanca ile Melih Ş.'ye ateş açtı.
Göğsünden vurulan Melih Ş. kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli şahıs ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Melih Ş'ye ilk müdahaleyi yaptı. Ardından ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Melih Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli şahıs kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Kaynak : Emrah Köse
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi