Eskişehir'de kaldırımlar garaja döndü, vatandaş isyanda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kaldırımlar garaja döndü, vatandaş isyanda
A
a

Eskişehir’in Fatih Mahallesi’nde kaldırımların araçlar tarafından işgal edilmesi, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Yaya geçişinin neredeyse imkânsız hale geldiğini belirten vatandaşlar, belediyeye seslenerek yardım talep ettiler

Eskişehir Fatih Mahallesi Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi’nde kaldırımlar, araç sürücüleri tarafından özel garaj ve otopark alanı olarak kullanılıyor. Vatandaşlar, bu duruma göz yumulduğunu ve önlem alınmadığını belirterek tepkilerini dile getirdiler.



Mahalle sakinleri, kaldırımların yayalar için güvenli hale getirilmediğini, araçların kaldırımları işgal ederek yaya geçişini engellediğini söyledi.



Belediye yetkililerinin bu soruna müdahale etmesi gerektiğini savunan mahalleliler işgallerin giderek arttığını da vurguladı. Aynı zamanda vatandaşlar kaldırımların demir, beton bariyer veya dubalarla korunmasını da talep etti.



“Yetkililer bu duruma kayıtsız kalırsa, kaldırımlar tamamen araçların özel otoparkına dönüşecek” diyen mahalle sakinleri, belediye başkanlarına çağrıda bulunarak sorunun çözümü için acil önlem alınmasını istedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi