Eskişehir'de, Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde yaşanan olayda, 1581'nci Sokak'ta ikamet eden 26 yaşındaki M.C.Ç. ile 24 yaşındaki eşi K.Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, trajik bir şekilde sonuçlandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine K.Ç., eline aldığı bıçakla kocası M.C.Ç'yi sol göğüs bölgesinden bıçakladı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı M.C.Ç., Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan açıklamaya göre, M.C.Ç.'nin sağlık durumu ise şu an için iyi.
Yaşanan olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. Eşler arasındaki şiddetin bu şekilde sonuçlanması, toplumda bu tür durumların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne sermektedir.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Patron çıldırdı! Hava Hastanesi satılıyor
Kerem Akyıl
Kredi borcuyla yaşıyoruz ama nereye kadar?
Tarkan Demir
Aman protokol üyeleri ıslanmasın!
Kaan Özcan
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
