Eskişehir'de iş fırsatı: Büyükşehir çok sayıda eleman alıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iş fırsatı: Büyükşehir çok sayıda eleman alıyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çeşitli mesleklerde işçi ve personel alımı yapılacağını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şirketlerine kurum dışı kamu işçi ve personel alımları yapılacak. İşte yapılan başvuru şartları ve detayları:

Garson/servis elemanı aranıyor
Belkent A.Ş. tarafından yayınlanan duyuruda, 10 garson/servis elemanı işe alınacağı ilan edildi. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 30 Nisan 2022 tarihine kadar özgeçmişlerini ik@eskisehirkentas.com.tr adresine göndermeleri istenirken, özgeçmişlerin incelenmesi sonrasında belirlenen adayların yüz yüze görüşmeye çağrılacağı açıklandı.  Başvuru şartları ise T.C. vatandaşı olmak ve adli sicil kaydı bulunmamak, 20 - 40 yaş aralığında olmak, Eskişehir'de ikamet etmek, tercihen askerliğini tamamlamış olmak.

Otopark görevlisi alınacak
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentaş bünyesinde çalışmak üzere otopark görevlisi işe alınacak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentaş şirketi bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 otopark görevlisi alımı yapılacağı açıklandı.  Yapılan duyuruya göre, başvuru şartları. T.C. vatandaşı olmak ve adli sicil kaydı bulunmamak, 20 - 40 yaş aralığında olmak, Eskişehir'de ikamet etmek, tercihen askerliğini tamamlamış olmak, emekli olmamak. 
Başvuruda bulunmak isteyen adayların 30 Nisan 2022 tarihine kadar özgeçmişlerini ik@eskisehirkentas.com.tr adresine göndermeleri istenirken, özgeçmişlerin incelenmesi sonrasında belirlenen adayların yüz yüze görüşmeye çağrılacağı açıklandı. Başvurular 30 Nisan 2022 tarihine kadar sürecek.

Operasyon yetkilisi/kontrolör alınacak
Belmar tarafından yayınlanan duyuruda, bir operasyon yetkilisi / kontrolör işe alınacağı açıklandı. Yapılan duyuruya göre başvuru şartları, T.C. vatandaşı olmak ve adli sicil kaydı bulunmamak, 20 - 40 yaş aralığında olmak, Eskişehir'de ikamet etmek, tercihen askerliğini tamamlamış olmak, emekli olmamak. 
Başvuru yapmak isteyen adayların 15 Nisan 2022 tarihine kadar özgeçmişlerini ik@eskisehirkentas.com.tr adresine göndermeleri istenirken, özgeçmişlerin incelenmesi sonrasında belirlenen adayların yüz yüze görüşmeye çağrılacağı açıklandı.

Halk Ekmek'e fırıncı ustası alınacak
Eskişehir Halk Ekmek, işçi alımı için ilana çıktı. Yapılan duyuruda Eskişehir Halk Ekmek'te istihdam edilmek üzere 3 fırıncı ustası (ekmek) alınacağı ilan edildi.
Başvuruda bulunmak isteyen adayların 30 Nisan 2022 tarihine kadar özgeçmişlerini ik@eskisehirkentas.com.tr adresine göndermeleri istenirken, özgeçmişlerin incelenmesi sonrasında belirlenen adayların yüz yüze görüşmeye çağrılacağı açıklandı.

Gondol sürücüsü alınacak
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi KENTAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 gondol sürücüsü personel alınacağı açıklandı. Gondol Sürücüsü alımında adaylarda aranan başvuru şartları 20 – 35 yaş arasında olmak, yüzme bilmek, Tercihen askerlik görevini yapmış olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Eskişehir ilinde ikamet ediyor olmak.
Başvuruda bulunmak isteyen adayların ik@eskisehirkentas.com.tr adresine özgeçmişlerini göndermeleri istenirken, başvuruların sadece e-mail üzerinden alınacağı belirtildi. Yayınlanan ilanda, özgeçmişlerin değerlendirilmesi sonrasında belirlenen adayların görüşme için çağrılacağı duyuruldu. Sürekli kadroda çalışacak gondol sürücüsü personel alımı için başvuru alımları 31 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek.

Beko loder (Kazıcı yükleyici) operatörü alınacak
Espark Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik A.Ş.'den yayınlanan ilanda da, 2 kişi, Beko loder (Kazıcı yükleyici) operatörü işe alınacağı aqçıklandı. Başvuruda bulunmak isteyen adayların 20 Mart 2022 tarihine kadar (bugün) özgeçmişlerini esparkpeyzaj.cv@gmail.com adresine göndermeleri istenirken, özgeçmişlerin incelenmesi sonrasında belirlenen adayların yüz yüze görüşmeye çağrılacağı açıklandı. Başvuru şartları ise T.C. vatandaşı olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak.
Daire başkanlığı bünyesinde merkez şantiyede görev yapacak operatörün en az ilkokul mezunu olması, alanında istenen ehliyet belgesine ve operastörlük belgesine sahip olması da istenen şartlar arasında. Ayrıca, görevini yapmaya engeli olmayan personelin işe alınacağı ifade edildi. 
1000
icon
ADALET 21 Mart 2022 22:42

bak belediye alımları gizli yapmıyor her şey aleni oyunu yutar mı anadolu insanı geçiniz bu oyunları

1 2 Cevap Yaz
Şaban 21 Mart 2022 20:44

Bazı arkadaşlar diyor; İşe alınacaklar zaten bellidir falan. Şunu anlamanız lazım ki: Bu memlekette kurumlar kuruluşlar ve sektörler belli ideoloji ve siyasi partiler tarafindan paylaşılmıştır. İki iki daha dört.. Bunu yapan hepsi ama bunu talep edenler kim ? Gene bizim insanlarımız değil mi ? İsmini vermiyim bugün meşhur bir hastanede işe alınmanız X veya Y partiye üye olmanıza bağlıdır. Ötesi değil.. Eskiden bunun adı hemşehricilik idi.. Şimdi herkes şehirlere doluştu. Yerini particilik aldı.. Şunu unutmayın ki, Halk ne ise yönetim o dur fazlası değil.

0 1 Cevap Yaz
Aylin 21 Mart 2022 18:55

Buraya başlamak için CHP li değil kopkoyu CHP li olmanız lazım dayiniz cabasi

4 7 Cevap Yaz
Dava dava dedikleri

İşte bizim ülkemiz bu yüzden kaybediyor. Yarin Eskişehirin belediyesi başka bir partide olsa istisnasız onlarda kendi kopppkoyu olanından ve sağlam dayısı, halası olanından seçecekler. Bu her yerde yazısız bir kural gibi işler. Bu bir menfaat yarışı, rant çok, kazananı çok, kaymağını yiyen çok... Bazı partiler neden davaamızzz daaaavvaaamızzzz diye vurgu yapıyor sanıyorsunuz ? Sizce bu chp li belediyelere özgü bir durum mu ? Zihniyet bozuk zihniyet

0 1
Ragip 21 Mart 2022 18:52

Alınacaklar belli kimse başvuru yapıp ta umut baglamasin

4 5 Cevap Yaz
Gülsum 21 Mart 2022 18:09

Alıncak elemanlar listedehazırdir zaten

5 7 Cevap Yaz
ESMİNAR 21 Mart 2022 14:13

20 kişi alınacak, Çok sayıda diye başlık atılmış... Haber sayfas tıklansın, tıklama sayısı fazla olsun diye bu şekilde başlık atmanıza gerek yoktuki...

2 17 Cevap Yaz
Çetin 21 Mart 2022 12:20

Herkes ucuz işçi peşinde.. Başı darda sorumluluk sahibi olan insanlar mecburen asgari ücrete çalışıyor. Bu insanlar hakkettiğini alamayacak mı ? Diyorlar ki iş çok iş beğenmiyolar. Vasıflı insana bile asgari ücreti, en az 12 saat çalıştırma ve sigortayı lütufmuş gibi sunar, yol yemek ücreti cepten diye reva görürsen o işi kim beğensin ? Çoğu fabrika 3 vardiyadan 2 vardiyaya düştü, ellerinden gelse 1 insanı 16 20 saat çalıştıracaklar. Ne zaman bu çarpık sistem düzelecek ? İş beğenmiyolar diyenler bu çarpık düzenden niye bahsetmezler ?

1 12 Cevap Yaz
Ali 21 Mart 2022 12:00

Demek ki önceki elemanlara belediye yol verdi. Ekonomik gidişat hiç iyi değil

4 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi