Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ESPARK Eskişehir Park Bahçe Peyzaj Temizlik AŞ, daimi ve geçici kadrolarda toplam 8 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular 4-6 Ağustos 2026 tarihleri arasında yalnızca e-posta üzerinden kabul edilecek.
ESPARK AŞ tarafından yayımlanan ilana göre, 5 daimi müşteri hizmetleri görevlisi ile 3 geçici beden işçisi istihdam edilecek.
Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilecek personeller için aranan şartlar şöyle:
Başvurular 4-6 Ağustos 2026 tarihleri arasında özgeçmiş (CV) ile esparkas.ozgecmis@gmail.com adresine e-posta yoluyla yapılacak. E-posta dışındaki başvurular kabul edilmeyecek.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapacak beden işçileri ise yeşil alan bakımı, çim biçme, budama ve benzeri işlerde çalıştırılacak.
şartları aranacak.
Bu kadroya başvurular da 4-6 Ağustos 2026 tarihleri arasında yalnızca özgeçmiş gönderilerek esparkpeyzaj.cv@gmail.com adresinden yapılabilecek.
Her iki ilan için başvuruların değerlendirilmesinin 7 Ağustos 2026 tarihine kadar tamamlanacağı, uygun bulunan adayların daha sonra mülakata davet edileceği bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Kurt’un Çerçeve Yasa’dan yana bir tereddüdü yok
Tarkan Demir
O haberi duyunca ağlamıştım
Kerem Akyıl
Yasa ne diyor halk ne düşünüyor?
Kaan Özcan
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Simit meselesi!
Seval Erci
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy