Eskişehir'de büyük toplantı: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu sürprizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de büyük toplantı: İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu sürprizi!
A
a

Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geliyor

Sütiş Eskişehir
CHP, 27 Ocak Cumartesi günü Eskişehir’de aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. Partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç ile 12 kırsal ilçenin adaylarının tanıtım toplantısına katılmak için Eskişehir’e gelecek olan CHP lideri Özel, 27 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleşecek toplantıda CHP’lilerle buluşacak. Özel, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan toplantıda Eskişehir 15 adayıyla birlikte yerel seçim pozu verecek.

BİRÇOK İSİM KATILACAK

Yoğun ilgiyle gerçekleşmesi beklenen aday tanıtım toplantısına CHP’den pek çok isim de katılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra farklı şehirlerden Büyükşehir Belediye Başkan Adaayları da katılacak.

ADAYLAR AÇIKLANACAK

Öte yandan 26 Ocak Cuma günü Parti Meclis (PM) toplantısının ardından CHP’nin Eskişehir’de kırsaldaki 7 ilçede de adaylarının açıklanması bekleniyor.

HAFTA SONU MECLİS ÜYELERİ İÇİN ÖN SEÇİM YAPILACAK

Cumartesi günü Özgür Özel’in katılacağı toplantının ardından CHP’de seçim çalışmaları son sürat devam edecek. 28 Ocak Pazar günü CHP İl Örgütü gözetiminde belediye meclis üyeleri için ön seçim yapılacak. Fermuar sistemiyle belirlenecek olan belediye meclis üyelerinin yarısı ön seçimle seçilecek. Eskişehir’de 15 bin üyesi bulunan CHP, yoğun bir seçim maratonu geçirecek.

İŞTE CHP’NİN AÇIKLANAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

  • Büyükşehir: Ayşe Ünlüce
  • Odunpazarı: Kazım Kurt
  • Tepebaşı: Ahmet Ataç
  • Sivrihisar: Habil Dökmeci
  • Çifteler: Zehra Konakçı
  • İnönü: Balkan Aktaş
  • Mihalgazi: Hasan Ünal
  • Beylikova: Hakan Karabacak
Kaynak : Ayşegül Hümmet
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi