Eskişehir'de buralarda sigara içmek yasak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de buralarda sigara içmek yasak!
A
a

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, korona virüs tedbirleri gereğince sigara içme kısıtlaması getirilen caddeler, sokaklar ve bölgeler belli oldu.

Eskişehir haberleri

Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde yer alan ve halkın ortak kullanımına açık tüm park, bahçe, rekreasyon alanları ve pazar yerlerinde İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince sigara içme kısıtlaması gelen yerler belli oldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre kısıtlama getirilen bölgeler şu şekilde:

"Hamamyolu Caddesi, İki Eylül Caddesi, Asarcıklı Caddesi, Köprübaşı Caddesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Porsuk Bulvarı, Vilayet Meydanı, Üniversite Caddesi, İsmet İnönü-1 Caddesi, İsmet İnönü-2 Caddesi, Aytaç Caddesi, Hatboyu, Sakarya-1 Caddesi, Sakarya-2 Caddesi, Hoşnudiye Mahallesi, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Tren Garı bölgesinde ve içerisinde bulunan meydan, bulvar ve sokaklar."
1000
icon
Myk 20 Kasım 2020 21:06

Milleti bi rahat bırakın. Tonla dert bitti, milletin bi sigarasınamı kaldı? Abuk subuk işler

0 0 Cevap Yaz
Çifteler li 12 Kasım 2020 20:50

İş bankasi merkez şbsinin yanindaki suriyelilerin ışlettiği mekana bi zahmet yetkililer uğrasa.rezilkik oradda bune kardesim ne kadar it kopuk multeci varise sehrimizde bi anda sehrimiz multecilerin yogun oldugu kent olduk ciktik hayirlisi.

0 0 Cevap Yaz
selo 12 Kasım 2020 18:36

Yasak yerlerin belli olmasına rağmen elinde sigarayla dolaşanlar var.Bu işi kim denetliyor ve cezası varmı acaba.Kahvelerin önlerinde hala sigara içiliyor.Sakarya 2 caddesindede epeyce sigara içenleri gördüm.Ceza yazacaksınız kardeşim ceza.Hemde böyle hatırlı bir ceza yazacaksınız.Yasak delenlerin yüzünden sokağa çıkamıyoruz.Ekmek almaya bile korkarak gidiyoruz.Birde yaş durumuna göre hala 70 yaş üzeri bile sokakta.Sıkı kontrol lazım ama nafile.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi